Özel Yürekler Birlikte Üretiyor

25.04.2024 26

Faliyetimizle, özel eğitim sınıfı öğrencilerimizin zihinsel, sosyal, motor, iletişimsel vetopluma uyum sağlamabecerilerini geliştirmek ilkokul 4. sınıf öğrencilerimizin özel gereksinimli bireylere yönelik olumlu tutum ve davranışlar geliştirmesini sağlamak öğrencilerimizin hayvanları korumageri dönüşüm veçeveyi koruma bilinçlerini geliştirmelerini sağlamak amaçlanmaktadır. Özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz ve 4. sınıf öğrencileimiz 3 ay süre ile belirli zamandilimlerinde bir araya gelereksorumlu öğretmenler rehberliğinde üç etkinlik gerçekleştireceklerdir. Bu etkinlikler kedi köpek mama kapları hazırlama geri dönüşüm malzemelerinden robot yapma ve okul bahçe duvarlarına resim yapmadır. Faliyetimizin oluşturulmasında eğitiminde kaynaştırma ve bütünleştirme uygulamaları gerekçe alınmıştır. Bu bağlamda proje sonundatüm amaçların öğrencilerimiz üzerindehayat boyu sürdürücekleri kalıcı davranış değişiklikleri oluşturulması beklenmektedir.

Görsellerin tamamı için tıklayınız...